Lutakon päiväkeskus

lutakon_paivakeskus1Lutakon päiväkeskus sijaitsee Lutakon lähipalvelutalon yhteydessä Lutakon asuinalueen keskellä, piipun juurella lähellä Messukeskusta. Toimintaa ylläpitää Jyvässeudun Hoivapalvelut Oy, jolta kaupunki ostaa palveluja ostopalvelusopimuksella. Palvelutalon yhteydessä on myös Sateenkaaren päiväkoti.

Palvelupäivät

Alueen asukkaille järjestetään palvelupäivä tiistaisin ja keskiviikkoisin. Palvelupäivät on tarkoitettu lähiympäristön ikäihmisille virkistykseksi ja toimintakyvyn ylläpitämiseksi. Palvelupäivien tärkein tavoite on tukea ikääntyneiden kotona asumista sekä ehkäistä yksinäisyyttä. Toimintaan osallistuminen on maksullista ja palvelupäivään järjestetään tarvittaessa kuljetus. Päivän aikana on mahdollista osallistua erilaisiin ohjelmiin, käydä saunassa ja ruokailla. Dragocpayburto Fotoralame cheap accommodation Kysy lisää päiväkeskuksesta.

Palveluohjaus

lutakon_paivakeskus3

Päiväkeskuksessa annetaan neuvontaa ikääntymisen mukanaan tuomissa asioissa päiväkeskuksen aukioloaikana.

Muut palvelut

Erikseen sovittuna.

Aukioloajat:

ma-to
klo 8.00-16.00
pe
klo 8.00-14.00

Tervetuloa!

Yhteystiedot:

Lutakon päiväkeskus
Piippukatu 5
40100 JYVÄSKYLÄ
0400 202 516

Katso kartalta
Jyväskylän päiväkeskukset